Joulu

joulusukat ja tonttulakit

joulusukat

Yksi rakkaimpia joulumuistojani on äitini tekemä joulukalenteri, minkä taskussa oli uusi yllätys meille joka päivä. Sitä mitä kalenterin sisältä löytyi en niinkään muista, mutta se erityisyyden tunne tulee varmasti säilymään joulumuistoissani läpi elämän. Halusin mahdollistaa tuon saman tunteen jokaiselle pienelle lapselle omalla joulusukalla. Sinne voit laittaa yllätykseksi jonkun pienen lelun tai tavaran, askartelutarvikkeita, jouluisia tavaroita tai esineitä, lupauksen yhteisestä tekemisestä, jotain pientä herkkua tai jonkun käyttötarvikkeen. Vain mielikuvitus on rajana, mitä tänne söpöön sukkaan voikaan kätkeä.

Joulusukka on saatavilla luonnonvalkoisena, tummanharmaana, murretun mintun ja vanhan roosan väreissä. Materiaali on 100%:sta villaa eli paloturvallista vaikka oikeankin takan reunalle. Karhu ja pupu seikkailevat myös näissä tuotteissa. Takana on virkattu lenkki sukan ripustamista  varten. Voit valita myös söpön sydämen tai tähden muotoisen puunapin lisäkoristeeksi. Nappiin voit kirjoittaa myös lapsen nimen. Sukan pituus kantapäästä varren suulle on n. 20cm eli juuri sopiva pienellekin kätöselle. Jokainen sukka on valmistettu käsin ja ainutlaatuinen.

Tutustu tarkemmin vaihtoehtoihin ja osta joulusukka Pikkuisten Puodin verkkokaupasta.

tonttulakit

Unelman pehmoiset tonttulakit on valmistettu pörröisestä puuvillacollegesta. Lakki on päässä reilunkokoinen ja mukava, se ei purista tai kiristä. Kauniit murretut lämpimät sävyt tuovat väriä, iloa ja kauneutta joulunaikaan.

Tuplakokojen sekä takana olevan kuminauhan ansiosta lakki istuu jokaiseen pieneen ja vähän suurempaankin päähän hyvin. Tonttulakkiin voi valita puuvillaisen tupsun harmaana tai valkoisena, vintage-tyylisen kulkusen tai pitsirusetin. Lisäksi lakkiin voidaan kiinnittää kaunis pitsirusetti sivulle. Koot 36/38-56/58.

Tonttulakkeja voi ostaa Pikkuisten Puodin verkkokaupasta.