VAUVANTUOTTEET

unirievut ja mobilet,
virkatut purulelut ja tuttinauhat
Purulelu karhu ja tuttinauha, harmaa
Tuttinauha ja purulelu on ainutlaatuinen lahjaksi pienelle vauvalle tai vauvakutsuille.

virkatut
purulelut ja tuttinauhat

TURVALLISIA

Kaikki lelut ovat CE-merkittyjä ja tuttinauhat täyttävät standardin SFS-EN 12586 sekä Tukesin vaatimukset. 

MYRKYTTÖMIÄ

Käytetty lanka ja kangas ovat 100% Öko-tex sertifioitua puuvillaa. Puuosat ovat eurooppalaisesta sertifioidusta käsittelemättömästä puusta valmistettuja. Tuttinauhojen klipsien metalliosat ovat lyijyttömiä sekä nikkelivapaita.

KÄYTÄNNÖLLISIÄ

Tuttinauhan avulla kiinnität tutin tai purulelun lapsen vaatteisiin, näin ne eivät pääse tippumaan ja likaantumaan.

Eri tuotteet on valmistettu saman sävyisistä langoista, joten niitä voi vapaasti yhdistellä keskenään. Kaikki lastentuotteet ovat sävymaailmaltaan yhteensopivia kauniissa murretuissa väreissä.

pupu unirievut

Nämä ihanat unikaverit on valmistettu sertifioidusta puuvillaisesta harsokankaasta. Saatavila GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta sekä öko-tex sertifioidusta puuvillasta valmistettuna.

Oma uniriepu tuo vauvalle turvaa ja auttaa rauhoittumaan nukkumaan sekä vieraassa paikassa. Tämä pehmoinen pupu on kevyt ja hengittävä ja siksi turvallinen pienellekin vauvalle.

Riepu on helppo pestä tarvittaessa 40-60 asteen konepesussa.

Uniriepu pupu, roosa ja tutti
Solmi unirievun nurkkaan tutti tuomaan lisälohtua.
pilvimobile, minttu ja harmaa

mobilet

Pehmeät pilvet ja värikkäät pisarat leijailevat ihanasti vauvan päällä, kun ripustat mobilen hoitopöydän tai vauvansängyn päälle. Kauniit murretut sävyt ovat myös ihana lisä vauvanhuoneen sisustukseen tai hoitopisteelle.

Luonnonmateriaaleista valmistettu mobile on tietysti 100% suomalaista käsityötä. Kehikko ja helmet ovat puuta, pilvet villaa ja nauhat puuvillaa tai pellavaa. Käsittelyyn on käytetty vain luonnonmukaisia myrkyttömiä kalkkimaaleja ja puuvahoja.

kuvagalleria