ihana, vilpoisa pellava

Lasten pellavavaatteet on valmistettu öko-tex sertifioidusta kivipestystä pellavasta. Pellavasta valmistuvat kesän mukavimmat vaatteet niin arkeen kuin juhlaan. Pellava on vilpoinen ja pehmeä iholla. Se on kestävä ja ekologinen. Tarvittaessa pellavan voi pestä 60 asteessa. Ryppyisyys ja elävä pinta kuuluu vaatteen ominaisuuksiin, eikä sitä tarvitse turhaan silittää.

Häivä pellavamekko roosa

PELLAVAMEKKO

Sekä juhlaan, että arkeen sopiva rento ja väljä mekko. Tällä hetkellä saatavilla kaksi kaunista sävyä: roosa ja luonnollinen pellava. Rullapäärmätyt perhoshihat ja helma. Pääntie on rypytetty kuminauhan avulla.

Tuplakoot: 74/80 – 110/116

HAALARIHOUSUT

Pitkälahkeiset haalarit solmittavilla olkaimilla. Takana olkaimet menevät ristiin ja niiden pituus säädetään solmimalla ne sopivaksi. Lahkeissa on reilu pituus ja kuminauha. Myös selkäosassa on kuminauha lisäämässä istuvuutta.

Tuplakoot: 50/56-98/104

FRILLABLOOMERS

Bloomersit eli vauvanhousut vaipan suojaksi mekon alle tai kesäkuumalla yksinään. Kaunis rullapäärmätty frilla/röyhelö vyötäröllä. Kuminauha vyötäröllä ja lahkeensuissa. Koot 56-74, värinä ihana roosa.

bloomers frilloilla roosa
Häivä2-1

PUSSISHORTSIT

Rennot baggy-tyyppiset pussishortsit lyhyillä lahkeilla. Saatavilla muutama kappale roosana.

myynti

Jään äitiyslomalle kesällä 2021, minkä vuoksi en pysty toistaiseksi ottamaan tilaustöitä vastaan. 

Pellavavaatteita on saatavilla varastossa valmiina olevat tuotteet, mitkä löydät kaikki Pikkuisten Puodin verkkokaupasta.

kuvagalleria

Klikkaamalla kuvaa saat sen koko näytön kokoiseksi.
Kuvat ihmetys.ry:n kalenterikuvaukset, valokuvaaja Mimi&Nöde Photography.