Purulelu karhu

kaunista ja käytännöllistä, käsin rakkaudella valmistettuna

Häivä valmistaa käsityönä lastentuotteita ja -vaatteita, virkaten ja ommellen.
Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa luonnonmateriaaleista luontoa kunnioittaen.

laatu ja ainutlaatuisuus

Häivä on vuoden 2018 lopulla perustettu kuopiolainen käsityöalanyritys, jonka kaikki tuotteet olen itse suunnitellut. Turvaistuinviitat valmistetaan nykyisin paikallisessa ompelimossa, mutta viimeistelen ja pakkaan ne kaikki itse. Muut tuotteet valmistan kotona sijaitsevalla työhuoneellani pienissä erissä. Jokainen tuote on siis huolella ja rakkaudella suunniteltu ja valmistettu.

turvallisuus ja käytännöllisyys, ulkonäöstä tinkimättä

Kaikki tuotteeni ovat kehittyneet joko omasta tai läheisteni tarpeesta ja ovat näin myös käytössä testattuja sekä tarpeeseen valmistettuja.
Kaikki tuotteet on valmistettu turvallisuussäädösten mukaisesti. Lelut ovat kaikki CE-merkittyjä.
Käytännöllisyyden ja turvallisuuden lisäksi arvostan kaunista ulkonäköä. Hyödylliset ja käytännölliset asiat voivat olla myös kauniita ja näin ilahduttaa meitä päivittäisessä arjessa.

ekologisuus: luonnonmateriaalit, kierrätys, kemikaalittomuus, zero-waste

Luonto on suurin inspiraationi. Käytän ensisijaisesti luonnon omia upeita materiaaleja kuten pellavaa, hamppua, villaa, puuvillaa, bambua ja puuta.
 Synteettisiä materiaaleja käytän kierrätettynä tai pienissä määrin vain, jos ne ovat välttämättömiä tuotteen kestävyyden tai käytettävyyden kannalta.
Materiaalit ovat myös sertifioituja, jotta voin olla varma etteivät ne sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.
Pyrin käyttämään kankaat ja muut materiaalit mahdollisimman tehokkaasti. Valmistuksessa ylijääneitä tilkkuja hyödynnän muissa tuotteissani.

suomalaisen työn tukeminen

Tuen omilla valinnoillani muita suomalaisia ja paikallisia yrittäjiä hankkimalla tarvikkeet sekä työvälineet mahdollisimman läheltä. 

Jälleenmyyjät

Pikkuisten Puodin verkkokaupasta löydät kaikki myynnissä olevat Häivän tuotteet.
Klikkaa itsesi ostoksille Pikkuisten Puotiin

Suttisen tilan vinttipuodista löydät kesällä 2021 Häivän uniriepuja, tuttinauhoja, mobileita, pellavabonnetteja sekä villatöppösiä.

Mikäli ajelet Hämeen seudulla poikkea ihmeessä tälle ihanalle tilamyymälälle! Suttisen tila avataan jälleen marraskuussa.

Osoite: Kissalammintie 43, 36660 Laitikkala

Taito Shopista Tampereelta löydät Häivän uniriepuja.

Myymälän osoite: Hatanpään valtatie 4, 33100 Tampere 

Camila lahjalaatikot- verkkokaupasta löydät Pupu uniriepuja valmiista lahjapaketeista yhdessä muiden ihanien tuotteiden kanssa.

Ota yhteyttä:

Olisitko kiinnostunut jostain tuotteesta, mikä ei juuri nyt ole saatavilla? Haluaisitko tilata tuotteen omilla mitoilla tai jollain muulla materiaalilla? Ota yhteyttä sähköpostitse kasintehty (at) haiva.fi, niin suunnitellaan yhdessä jotain ainutlaatuista!